SalesKoffein

Bejutás a döntéshozókhoz
5 lépésben

Kérd ajándék tudásanyagomat itt!

Hozzájárulok ahhoz, hogy a jövőben az értékesítési tudásomat hasznos témákkal fejlesszétek hírlevél formájában
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglalt irányelveket, aminek köszönhetően hatékonyan tudjátok támogatni a fejlődésemet

Értékesítési könyvek

 

Saleskoffein a Facebookon

Kövess minket a többi közösségi oldalon is!

 


Kapcsolat

A-Concept Business Consulting Kft.

2600 Vác, Szigony köz 5/B

albert.mathe@saleskoffein.hu

+36 70 606 6615

 

 

Mi kell ahhoz, hogy Te is kihozd magadból a maximumot?

2017. július 24.
írta: Máthé Albert

Tegnap este az úszó világbajnokságon a magyar férfi 4x100-as gyorsváltó – túllépve minden elvárást – megszerezte a bronzérmet, legyőzve olyan úszó világhatalmakat, mint Oroszországot, Japánt vagy Ausztráliát. A magyar úszás történetében a férfi gyorsváltó még sosem jutott ilyen magasságokba. Ez az egyedülálló eredmény véleményem szerint példamutató kell, hogy legyen, sportolók és üzletemberek számára egyaránt. 

 

 

Vajon miben volt más és jobb ez a magyar váltó, mint a többi olyan magyar váltó, akiknek végül nem sikerült ilyen kiváló eredményt elérni? Azt gondolom, az ő példájukból mi üzletemberek is sokat tanulhatunk! Miért volt képes a magyar váltóban mindenki élete legjobbját úszni a döntőben, amikor erre a leginkább szükség volt?

A magyar csapatokra sokszor az a jellemző, hogy a legfontosabb pillanatokban elbukunk. Valahogy a magyar sportolók egyéni versenyszámokban mindig jobb eredményeket érnek el, mint csapatsportokban (kivéve a vízilabdát, de ennek is megvan az oka). Szóval a lényeg, hogy a magyar versenyzők sokszor magányos farkasként versenyeznek. Mindenki saját magáért küzd, a történelemben is azt tanultuk és tapasztaltuk, hogy leginkább magunkra számíthatunk. Pedig HA EGY CSAPATKÉNT KÜZDENÉNK, SOKKAL EREDMÉNYESEBBEK LENNÉNK! Ez érvényes minden értékesítőre és üzletemberre! A magányos farkas típusú értékesítő sose lesz képes kiemelkedő eredményekre, mert egyedül ez nem megy. A kiválóság csapat nélkül csak nehezen képzelhető el.

A verseny után meghallgattam a fiúk nyilatkozatát és egytől-egyig azt nyilatkozták, hogy egymásért küzdöttek. Az utolsó 15 méteren, amikor már mindenhol fájt, az vitte őket a célba, hogy a soron következő versenyző indulásra készen állt. Ezen kívül minden versenyző állította, hogy nagyon jól felkészült, és hitt magában és a csapatban.

 

Értékesítőként mi az, amit Te is tanulhatsz ebből? (3+1 tipp)

  • Gondolkozz csapatban, és ne akarj magányos farkas típusú értékesítő lenni. Egy jó csapatban még jobb teljesítményre vagy képes.
  • Most tartasz valahol, vannak valamilyen eredményeid, és biztos lehetsz benne, hogy képes vagy arra, hogy még jobb legyél.
  • A siker titka a KIVÁLÓ FELKÉSZÜLÉS. Ne fogadd el (még akkor se, ha azt mondják neked), hogy te már mindent tudsz. Bármennyi tudásod és tapasztalatod van az értékesítésben, hidd el, hogy még nem tudsz mindent.
  • Találd meg a belső motivációdat, a tüzet magadban. Enélkül nem fogsz tudni sosem kiemelkedni az átlagosan teljesítő értékesítők közül.

 

SIKERES HETET KÍVÁNOK NEKED! (HAJRÁ MAGYAROK!)

 

 

 

Máthé Albert Eduárd - b2b értékesítési tréner

Új hozzászólás:

   *név
   *e-mail cím (nem jelenik meg)
bot captcha    *írja be az ellenörző kódot!
Hozzájárulok ahhoz, hogy a jövőben az értékesítési tudásomat hasznos témákkal fejlesszétek hírlevél formájában
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglalt irányelveket, aminek köszönhetően hatékonyan tudjátok támogatni a fejlődésemet
elküldöm