SalesKoffein

Bejutás a döntéshozókhoz
5 lépésben

Kérd ajándék tudásanyagomat itt!

Hozzájárulok ahhoz, hogy a jövőben az értékesítési tudásomat hasznos témákkal fejlesszétek hírlevél formájában
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglalt irányelveket, aminek köszönhetően hatékonyan tudjátok támogatni a fejlődésemet

Értékesítési könyvek

 

Saleskoffein a Facebookon

Kövess minket a többi közösségi oldalon is!

 


Kapcsolat

A-Concept Business Consulting Kft.

2600 Vác, Szigony köz 5/B

albert.mathe@saleskoffein.hu

+36 70 606 6615

 

 

Hosszú Katinka a világ tetején! (Mit tanulhatunk tőle mi, értékesítők?)

2017. július 30.
írta: Máthé Albert

"Úgy úsztam, mint edzésen, amikor nem érdekel semmi, edzésen is így szoktam meghalni. De most annyira jó érzés mindenkivel együtt örülni." (Hosszú Katinka a 400 vegyes győzelme után)

 

 

Nem tudok szó nélkül elmenni Hosszú Katinka fantasztikus VB szereplése mellett. Két arany, egy ezüst és egy bronzérem: gyakorlatilag a hátán cipelte a magyar csapatot. Természetesen nem szeretném lekicsinyíteni a többi magyar úszó teljesítményét, hiszen mindenki, aki elindult ezen a versenyen, fantasztikus sportember, nem egyszerű dolog a világ élvonalához tartozni. Hálás vagyok az elmúlt két hétért, mert nagy élményt és motivációt adott.

Ajánlom figyelmébe Katinka hozzáállását minden üzletembernek, értékesítőnek!

Pedig a londoni olimpia után, amikor „csak negyedik lett”, volt olyan edző, aki azt javasolta neki, kezdjen valami másba, például nyisson egy fodrászszalont. Szerencsére azóta Katinka szótárában nem létezik a „A FELADÁS”, mint fogalom.

Ezt minden értékesítőnek ajánlom figyelmébe! Be akarsz jutni egy nagyon fontos ügyfélhez? Két út létezik: feladod és nem fog sikerülni, vagy nem adod fel és előbb vagy utóbb megtalálod a módját annak, hogy sikerüljön.

A másik nyilatkozata a második arany után: edzésen is teljes erőbedobással küzd, tágítja a saját határait. A tanulság értékesítői szemmel nézve: mozdulj ki a komfortzónádból, nem érhetsz el kiemelkedő sikereket anélkül, hogy kimozdulnál a komfortzónádból. Megszoktad, hogy szakemberekkel vagy alsó szinteken tárgyalsz? Kezdj el a döntéshozók ajtaján kopogni, előbb-utóbb ez az ajtó is kinyílik.

A verseny végén Katinka azt nyilatkozta, indul Moszkvába a világkupára. A VB kiértékelése majd ezután történik. Tehát nincsen megállás, az élet megy tovább. Pénzdíjas versenyről van szó? Biztosan! Megérdemli, hogy néhány millióval gazdagabb legyen? Igen!

Harmadik tanulság: ha célba értél, nem azt jelenti, hogy vége az utazásnak. Jöhetnek az újabb motiváló célok és a MUNKA, e nélkül nincsen fejlődés, és aki nem fejlődik (stagnál), az visszafejlődik. Ez az értékesítőkre is igaz!

 

 
 

 

Máthé Albert Eduárd - b2b értékesítési tréner

 

 

 

 

 

 

 

Új hozzászólás:

   *név
   *e-mail cím (nem jelenik meg)
bot captcha    *írja be az ellenörző kódot!
Hozzájárulok ahhoz, hogy a jövőben az értékesítési tudásomat hasznos témákkal fejlesszétek hírlevél formájában
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglalt irányelveket, aminek köszönhetően hatékonyan tudjátok támogatni a fejlődésemet
elküldöm