SalesKoffein

Bejutás a döntéshozókhoz
5 lépésben

Kérd ajándék tudásanyagomat itt!

Hozzájárulok ahhoz, hogy a jövőben az értékesítési tudásomat hasznos témákkal fejlesszétek hírlevél formájában
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglalt irányelveket, aminek köszönhetően hatékonyan tudjátok támogatni a fejlődésemet

Értékesítési könyvek

 

Saleskoffein a Facebookon

Kövess minket a többi közösségi oldalon is!

 


Kapcsolat

A-Concept Business Consulting Kft.

2600 Vác, Szigony köz 5/B

albert.mathe@saleskoffein.hu

+36 70 606 6615

 

 

Hogyan add el a víziót?

2017. december 14.
írta: Máthé Albert

Sok értékesítő elköveti azt a hibát, hogy a termékből és annak előnyeiből indul ki, ahelyett hogy a megoldásával felépítené az ügyfél vízióját és azzal kezdené el az értékesítést. Pedig, ha az ügyfél „megveszi” a víziót, akkor sokkal könnyebb lesz elmagyarázni neki, hogyan jut el oda a terméked, szolgáltatásod által, hogy megvalósítsa a vízióját.

 

 

Gondolj bele… miért töltötted le a mobilodra a WAZE alkalmazást? Azért, mert szuper jó funkciók vannak benne, vagy inkább azért, mert időben akarsz odaérni az ügyféltalálkozókra, és mert gyűlölsz forgalmi dugóban állni, miközben lenne egy gyorsabb útvonal.

A vízió felépítéséhez van egy arany szabály, amit minden esetben követned kell: mindaddig, amíg nem érted meg a potenciális ügyfeledet, nem ismered meg a problémáit, kihívásait, vágyait, motivációit, teljesen felesleges a terméked előnyeiről beszélni.

Nagy szervezeteknél gyakran hivatkoznak testületi, felső vezetői, „board” döntésre vagy csoportos döntésre. Minden csoportban, testületben van egy olyan ember, akinek a véleménye, akarata jobban érvényesül, mint a többieké. Neked elsősorban ennek az embernek a vízióját kell felépítened. Természetesen nem feledkezhetsz meg a többi fontos szereplőről sem, akinek befolyása van a döntésre, őket is meg kell győznöd arról, hogy a megoldásoddal jól fognak járni.

Szeretnél még többet megtanulni a VÍZIÓ ÉRTÉKESÍTÉSÉRŐL? Szeretnéd megismerni a CSÚCSÉRTÉKESÍTŐK leghatékonyabb ÉRTÉKESÍTÉSI stratégiáit?

Ajánlom figyelmedbe a legújabb b2b értékesítési könyvemet, a Láthatatlan meggyőzést.

 

 

Máthé Albert Eduárd

b2b sales tréner

 

Új hozzászólás:

   *név
   *e-mail cím (nem jelenik meg)
bot captcha    *írja be az ellenörző kódot!
Hozzájárulok ahhoz, hogy a jövőben az értékesítési tudásomat hasznos témákkal fejlesszétek hírlevél formájában
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglalt irányelveket, aminek köszönhetően hatékonyan tudjátok támogatni a fejlődésemet
elküldöm


Mrs Jennie Cortez

•   2018-01-02 16:03


Ünnepelje ezt a karácsonyi szezont örömmel és boldogsággal a szívedben ...

Szeretném felhívni a nyilvánosság figyelmét arra, hogy miként találkoztam a Finanszírozási Körkölcsönző PLC-vel, miután elvesztettem a munkámat, és hiteltámadása miatt a bankomtól és más pénzügyi intézménytől kölcsönöket vettem ki. Nem tudtam fizetni a gyermekeim díjait. A számlák mögött álltam, mert ki akartam dobni a házból, mert képtelen voltam fizetni a bérleti díjakért. Ebben az időszakban a gyermekeimet nevelőszülővel vettem tőlem. Aztán elindultam, hogy pénzt keressek az interneten, ahol elvesztettem a $ 3,670-et, amit kölcsönvettem barátaimtól, akiket két cég leépített. Egészen addig, amíg egy nagyon jó barátomra nem hivatkoztam a Funding Circle Plc-re, tehát ha valóban szüksége van egy kölcsönre, azt javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba az istengondozó hitelezőjével e-mailen: veronicawilliamsloanhome@gmail.com VAGY Hívás / Szöveg +14064326562 és mentes a csalástól Jennie Cortez nevét az Egyesült Államoktól

Mrs Jennie Cortez