SalesKoffein

Bejutás a döntéshozókhoz
5 lépésben

Kérd ajándék tudásanyagomat itt!

Hozzájárulok ahhoz, hogy a jövőben az értékesítési tudásomat hasznos témákkal fejlesszétek hírlevél formájában
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglalt irányelveket, aminek köszönhetően hatékonyan tudjátok támogatni a fejlődésemet

Értékesítési könyvek

 

Saleskoffein a Facebookon

Kövess minket a többi közösségi oldalon is!

 


Kapcsolat

A-Concept Business Consulting Kft.

2600 Vác, Szigony köz 5/B

albert.mathe@saleskoffein.hu

+36 70 606 6615

 

 

Értékesítés a japán karateválogatott szintjén

2018. október 14.
írta: Máthé Albert

Nem tudom, tudtátok-e rólam, hogy az értékesítési tréneri pályám mellett intenzíven karatézom. 

Augusztus végén versenyzőként részt vettem a Wado-Kai világkupán, ahonnan hasznos  tanulságokkal tértem haza. A verseny első napján volt szerencsém a japán karateválogatott mellett készülni a másnapi versenyzésre. A tradicionális karatéban a japánok az európaiakhoz képest egy másik szintet képviselnek. 

 

Ezt eddig is tudtam, de ennek miértjére csak most jöttem rá. Nem arról van szó, hogy karateruhában születtek, vagy olyan speciális testi adottságaik vannak, ami a világ többi részére nem jellemző, hanem arról, hogy a megszerzett TUDÁST ők másképpen értelmezik. Az történt, hogy mellettem edzett a formagyakorlat világbajnoka, és azt vettem észre, hogy másfél órán keresztül egyetlen egy mozdulatot gyakorolt. Igazán monoton volt, amit csinált, de mégsem állt meg. A kívülállók számára úgy tűnhetett, hogy maga a mozdulat tökéletes, már nincs mit gyakorolni rajta, de ő mégis gyakorolt tovább.

Az a helyzet, hogy a japánok rájöttek arra, amire nagyon sokan (kényelmi okokból) nem akarnak rájönni: a magas ismétlésszám és a hibázás a legbiztosabb módszer arra, hogy az újonnan megszerzett tudást a KÉSZSÉG szintjére fejlesszük. Ez nemcsak a sportban igaz, hanem az üzleti életben is.

Egy megszerzett új tudásnak három szintje van: 

  1. szint:az új tudást megértjük, megtanuljuk, és elméleti vagy LEXIKÁLIS szinten tudunk róla beszélni. (EZ AZ ELMÉLETI SZINT.)
  2. szint:az új tudást tudatos odafigyeléssel alkalmazzuk a gyakorlatban. Időnként hibákat követünk el, amiből tanulunk, és a tudást továbbfejlesztjük. (EZ A KÉPESSÉG SZINTJE.)
  3. 3.szint:KÉSZSÉG, azaz ÖSZTÖN szintjére emeljük a tudást, ami azt jelenti, hogy minden helyzetben, szinte gondolkodás nélkül a legmagasabb szinten alkalmazzuk a tudást. (EZ A KÉSZSÉG SZINTJE.)

Nem mindegy, hogy egy új ismeretet megtanulunk és „LEXIKÁLIS” vagy elméleti szinten tudjuk értelmezni, vagy felemeljük a 2., majd a 3., a KÉSZSÉG szintjére. A japán mentalitás szerint minden megszerzett új tudás továbbfejleszthető, ők nem elégednek meg az 1. vagy a 2. szinttel, hanem addig ismétlik a tudást, amíg nem lesz 3. szintű.

Az értékesítők világában azt látom, hogy nagyon sokan megrekednek az 1. vagy a 2. szinten. Megszereznek egy tudást akár könyvekből, akár a gyakorlatban, de utána nem törekednek arra, hogy ezt az új tudást a KÉSZSÉG szintjére emeljék. Nem mindegy, hogy tudjuk, hogyan kell pl. kifogásokat kezelni, vagy minden helyzetben KÉSZSÉGSZERŰEN a legjobb megoldást választjuk. 

Én arra ösztönzöm az értékesítőket, hogy úgy értékesítsenek, ahogyan a japán válogatott karatézik! Ne elégedjünk meg azzal, hogy átlagosak vagyunk, mert AZ ÁTLAGOS NEM ELÉG! Átlagos értékesítőként nem lehet kiemelkedő eredményeket elérni.

A LinkedIn 4 SALES üzleti tréningemmel a célom, hogy a legkorszerűbb eszközöket adjam az értékesítők kezébe ahhoz, hogy a legmagasabb szinten tudjanak értékesíteni! 

 

 

Részletek itt: http://www.mathealbert.com/linkedin4sales/

Máthé Albert Eduárd

Új hozzászólás:

   *név
   *e-mail cím (nem jelenik meg)
bot captcha    *írja be az ellenörző kódot!
Hozzájárulok ahhoz, hogy a jövőben az értékesítési tudásomat hasznos témákkal fejlesszétek hírlevél formájában
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglalt irányelveket, aminek köszönhetően hatékonyan tudjátok támogatni a fejlődésemet
elküldöm


Josef Lewis

•   2019-01-15 21:27


Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy jó hírű, törvényes és akkreditált hitelező. Mindenféle kölcsönt nagyon gyors és egyszerű módon adunk ki, személyi hitel, autóhitel, házi hitel, diákhitel, üzleti hitel, feltalálói hitel, adósságkonszolidáció. stb.

Jóváhagyott egy üzleti vagy személyes hitelek ma, és kaphat pénzeszközöket ugyanazon a héten az alkalmazás. Ezeket a személyes hiteleket jóvá lehet hagyni, függetlenül a hiteltől, és rengeteg boldog ügyfelet használhat a követelés biztonsági mentéséhez. De nem csak a szükséges személyi kölcsönt kapod; kapsz a legolcsóbbat. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk, hogy a legkisebb arány az összes fedezetlen juttatású hitel esetében.

Arra törekszünk, hogy pozitív tartós benyomást tegyünk az ügyfeleim elvárásainak túllépésével mindent, amit csinálok. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük Önt, miközben a legmagasabb színvonalú szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs társadalombiztosítás Szükséges szám és nincs szükség hitelellenőrzésre, 100% garantált. Kérjük, azonnal vegye fel a kapcsolatot az alábbi részletekkel, ha egy kölcsön iránt érdeklődik, és csalásoktól mentes.

E-mail: progresiveloan@yahoo.com
Hívás / WhatsApp: +16626183756
Weboldal: https://progresivefunding.wordpress.com


eucharia daniel

•   2018-10-28 18:00


SZÜKSÉG SZERELŐ PÉNZÜGYI HITELKERESKEDELEM?
A BANKOKNAK TÖRTÉNT TÖRTÉNT TÖRTÉNIK, HOGY AZ ÜZLETKÉPESSÉGÉRT, A KÖTELEZETTSÉG ÉS A HÁZADÁS KIFIZETÉSÉÉRT, SEMMILYEN TOVÁBBI FIGYELMET.
* Nagyon gyors és gyors átutalás bankszámlájára
* A visszafizetés nyolc hónappal kezdődik, miután megkaptad a pénzt a bankszámláján
* Alacsony kamatláb 2%
* Hosszú távú (1-30 év) hosszúságú visszafizetése
* A rugalmas hitel és a havi kifizetések feltételei
* Apply - Get Approval - Számla jóváírva a Hitel összegével

================================

vegye fel velünk a kapcsolatot e mailvel
  (euchariadanielloanfirm@gmail.com)