SalesKoffein

Bejutás a döntéshozókhoz
5 lépésben

Kérd ajándék tudásanyagomat itt!

Hozzájárulok ahhoz, hogy a jövőben az értékesítési tudásomat hasznos témákkal fejlesszétek hírlevél formájában
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglalt irányelveket, aminek köszönhetően hatékonyan tudjátok támogatni a fejlődésemet

Értékesítési könyvek

 

Saleskoffein a Facebookon

Kövess minket a többi közösségi oldalon is!

 


Kapcsolat

A-Concept Business Consulting Kft.

2600 Vác, Szigony köz 5/B

albert.mathe@saleskoffein.hu

+36 70 606 6615

 

 

korábbi írások, 9. oldal

Az egyik leggyakoribb bejutási akadály nagy és multinacionális cégek döntéshozóihoz az, amikor az alsóbb szinteken lévő szakemberek vagy beszerzési munkatársak elzárják előtted a kommunikációt a döntéshozók felé. Teszik ezt úgy, hogy az első egyeztetések alkalmával kérik tőled, hogy minden további kommunikáció csak az ő jóváhagyásukkal mehet tovább cégen belül.

tovább


Az egyik legnehezebb tárgyalási helyzet, amikor egy olyannal tárgyalunk, aki saját bevallása szerint nem tud döntést hozni a felettesei hozzájárulása nélkül.

Először azt gondolná az ember, hogy aki tárgyalni akar valamiben, annak az a jó, ha rendelkezik a döntéshez szükséges felhatalmazással. Ez lenne a logikus, nem? 

tovább


Lassan itt van a nyár és szinte már hallom, ahogyan az értékesítők mondják egymás közt: „Nálunk nyáron leállás van, mindenki elmegy nyaralni, nem lesz üzlet…”

Ezzel én nem értek egyet! Ha mindenki elmegy nyaralni, elérkezett a te időd! Ha a konkurenciád a tengerparton nyaral, akkor most lépj a gázra!

Mi az, amit megtehetsz a nyár ideje alatt, ami közvetlen ráhatással van az üzletre?

tovább


Közeledik a nyári szezon és a vakáció. Biztos vagyok benne, hogy Te is nagyod várod már, hogy végre kipihenhesd magad.

Nem tudom, Te hogy vagy vele, de a nyaralás alatt én mindig elolvasok egy-két könyvet. Teszem ezt egyrészt azért, hogy bővítsem a tudásomat, másrészt pedig azért, hogy amikor visszajövök a nyaralásomból és ismét munkába állok, akkor FELTÖLTVE ENERGIÁVAL ÉS ÚJ ÖTLETEKKEL MOTIVÁLTAN KEZDJEM A MUNKÁT!

Mivel az én szakterületem a B2B értékesítés, szeretnék neked ajánlani 2+1 olyan könyvet az értékesítési témakörben, amelyeket véleményem szerint érdemes elolvasnod, ha még nem tetted meg eddig. 

 

tovább


Nagyon pozitív visszajelzéseket kaptam „Miért kell csöndben lenned az ártárgyaláson?” című írásommal kapcsolatban. Fontosnak tartom, hogy a témát kiegészítsem két hasznos gyakorlati tapasztalattal.

tovább


Az értékesítés egy játék. Játék a számokkal, játék az emberekkel. Érdemes időnként hátradőlni és átgondolni mi az, amit megcsinálunk és mi az, amit NEM csinálunk meg, pedig kellene. Érezted már azt, hogy semmi kedved még 10 potenciális ügyfelet felhívni, annak ellenére, hogy tudtad fontos lenne felvenni velük a kapcsolatot?

tovább


A nagyvállalati értékesítési folyamatok vagy tenderek során sajnos nagyon gyakran előfordulhat, hogy a beszerzési munkatársak „sarokba szorítanak”vagy akár lehetetlen helyzetbe hoznak minket.

továbbLapozás: 1. oldal » 2. oldal » 3. oldal » 4. oldal » 5. oldal » 6. oldal » 7. oldal » 8. oldal » 9. oldal 10. oldal » 11. oldal » 12. oldal » 13. oldal » 14. oldal » 15. oldal » 16. oldal » 17. oldal » 18. oldal » 19. oldal » 20. oldal » 21. oldal »