SalesKoffein

Bejutás a döntéshozókhoz
5 lépésben

Kérd ajándék tudásanyagomat itt!

Hozzájárulok ahhoz, hogy a jövőben az értékesítési tudásomat hasznos témákkal fejlesszétek hírlevél formájában
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglalt irányelveket, aminek köszönhetően hatékonyan tudjátok támogatni a fejlődésemet

Értékesítési könyvek

 

Saleskoffein a Facebookon

Kövess minket a többi közösségi oldalon is!

 


Kapcsolat

A-Concept Business Consulting Kft.

2600 Vác, Szigony köz 5/B

albert.mathe@saleskoffein.hu

+36 70 606 6615

 

 

korábbi írások, 5. oldal

Tudom, hogy sok értékesítési tréningen azt tanítják, hogy a megbeszélés elején, mielőtt a tárgyra vagy a lényegre térsz, először kezd el felépíteni a személyes kapcsolatot: kezdj el beszélgetni személyes dolgokról, ismerkedni, találj közös témát. Nem állítom, hogy ez nem fontos, sőt, sok olyan értékesítési helyzet van, amikor ez feltétlenül szükséges. AZONBAN EGY CxO SZINTŰ VEZETŐVEL EZT NE TEDD! 

 

tovább


Engedjétek meg, hogy felfedjek egy olyan szokást, amit az elmúlt három évben alakítottam ki. Ez egy szigorú napirendi pont, amit minden nap betartok. Ezt a szokást egy sikeres nemzetközi trénertől tanultam meg, Mark Huntertől.

tovább


Értékesítőként, vezetőként, majd tanácsadóként is személyesen megtapasztaltam, hogy az értékesítésben mennyire fontos, hogy megfelelően pozícionáljuk magunkat az ügyfelek előtt. A pozícionálás az elmúlt években a vesszőparipám lett...

tovább


Folyamatosan járom az országot és a környékbeli országokat, találkozom értékesítőkkel, értékesítési vezetőkkel, cégvezetőkkel. Van egy téma, amelyik mindig előjön. Termékértékesítés helyett KONZULTATÍV értékesítés. Elméletben nagyon sokan tudják már, hogy meg kell ismerni az ügyfelet, el kell nyerni a bizalmát, és miután megismertük az igényeit, azután ajánlunk megoldást. 

tovább


Nincsen annál frusztrálóbb az értékesítésben, mint amikor megszerzed az ügyfeled személyes támogatását, aztán kiderül, hogy a háttérben van egy másik személy, aki a jóváhagyó, a döntéshozó, akihez azonban nincsen bejárásod. 

tovább


Mielőtt értékesítési tréner lettem, ügyvezető igazgató voltam egy francia cégnél. Rendszeresen jöttek hozzám értékesítők, akik el akartak adni valamit. Sokszor nem volt érdekes nekem, de figyeltem és tanulmányoztam a technikájukat. A legtöbbször 5-10 perc alatt el tudtam dönteni, hogy vásárolni fogok vagy sem. Döntéshozóként nálam a vásárlási arány 20% körül mozgott, azaz 10-ből 2-től vásároltam, és csak azokat fogadtam, akik érdekesek voltak a számomra. 

tovább


Azonosítottad a célszemélyt, akivel találkozni akarsz, körbejártad a kapcsolatrendszeredet, sajnos nincs semmilyen kapcsolatod az adott személyhez. Felveszed a telefont, és megpróbálsz „hidegen” időpontot egyeztetni... és itt kezdődnek a nehézségek. 

továbbLapozás: 1. oldal » 2. oldal » 3. oldal » 4. oldal » 5. oldal 6. oldal » 7. oldal » 8. oldal » 9. oldal » 10. oldal » 11. oldal » 12. oldal » 13. oldal » 14. oldal » 15. oldal » 16. oldal » 17. oldal » 18. oldal » 19. oldal » 20. oldal » 21. oldal »