SalesKoffein

Bejutás a döntéshozókhoz
5 lépésben

Kérd ajándék tudásanyagomat itt!

Hozzájárulok ahhoz, hogy a jövőben az értékesítési tudásomat hasznos témákkal fejlesszétek hírlevél formájában
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglalt irányelveket, aminek köszönhetően hatékonyan tudjátok támogatni a fejlődésemet

Értékesítési könyvek

 

Saleskoffein a Facebookon

Kövess minket a többi közösségi oldalon is!

 


Kapcsolat

A-Concept Business Consulting Kft.

2600 Vác, Szigony köz 5/B

albert.mathe@saleskoffein.hu

+36 70 606 6615

 

 

korábbi írások, 5. oldal

B2B tárgyalási játszma tréningjeimen, amikor a WIN-WIN témához érkezünk, a résztvevők gyakran felkapják a fejüket és a következőt mondják:

 

„Albert, a mi üzletágunkban másképpen gondolkoznak az ügyfelek. Azok, akikkel mi tárgyalunk, egyáltalán nem törekednek a közös WIN-re, csak az számít nekik, hogy a legjobb áron megkapják azt, amit akarnak! Emiatt a WIN-WIN csak elméletben létezik...”

 

Mit jelent valójában a WIN-WIN, és mit tehetsz meg azért, hogy a tárgyaláson ezt valóban el is érd?

tovább


Az egyik legkínosabb szituáció, amikor felkészületlenül érkezel egy üzleti tárgyalásra. Ott lenne a lehetőség, hogy megnyerd az üzletet, az ügyfél meg akar veled állapodni, de sajnos TE nem állsz készen erre, mert a vevő által felvetett kritikus kérdésekre nincsen határozott álláspontod. Ennek a következménye az lesz, hogy számodra kedvezőtlen feltételekkel fogsz megállapodni, de az is lehet, hogy úgy jössz el a tárgyalásról, hogy nem kötötted meg az üzletet. 

tovább


Sok cég eljut arra a fejlettségi szintre, hogy miután jelentős sikereket ért el az egyik iparágban, abban látja a fejlődést, hogy egy új piacra szeretne lépni. A cégnek van már egy erős háttere stabil ügyfélbázissal, és egy új stratégiai célt fogalmazott meg: egy új iparágban, új piacon szeretne fontos szereplővé válni.

tovább


Tudom, hogy sok értékesítési tréningen azt tanítják, hogy a megbeszélés elején, mielőtt a tárgyra vagy a lényegre térsz, először kezd el felépíteni a személyes kapcsolatot: kezdj el beszélgetni személyes dolgokról, ismerkedni, találj közös témát. Nem állítom, hogy ez nem fontos, sőt, sok olyan értékesítési helyzet van, amikor ez feltétlenül szükséges. AZONBAN EGY CxO SZINTŰ VEZETŐVEL EZT NE TEDD! 

 

tovább


Engedjétek meg, hogy felfedjek egy olyan szokást, amit az elmúlt három évben alakítottam ki. Ez egy szigorú napirendi pont, amit minden nap betartok. Ezt a szokást egy sikeres nemzetközi trénertől tanultam meg, Mark Huntertől.

tovább


Értékesítőként, vezetőként, majd tanácsadóként is személyesen megtapasztaltam, hogy az értékesítésben mennyire fontos, hogy megfelelően pozícionáljuk magunkat az ügyfelek előtt. A pozícionálás az elmúlt években a vesszőparipám lett...

tovább


Folyamatosan járom az országot és a környékbeli országokat, találkozom értékesítőkkel, értékesítési vezetőkkel, cégvezetőkkel. Van egy téma, amelyik mindig előjön. Termékértékesítés helyett KONZULTATÍV értékesítés. Elméletben nagyon sokan tudják már, hogy meg kell ismerni az ügyfelet, el kell nyerni a bizalmát, és miután megismertük az igényeit, azután ajánlunk megoldást. 

továbbLapozás: 1. oldal » 2. oldal » 3. oldal » 4. oldal » 5. oldal 6. oldal » 7. oldal » 8. oldal » 9. oldal » 10. oldal » 11. oldal » 12. oldal » 13. oldal » 14. oldal » 15. oldal » 16. oldal » 17. oldal » 18. oldal » 19. oldal » 20. oldal » 21. oldal »