SalesKoffein

Bejutás a döntéshozókhoz
5 lépésben

Kérd ajándék tudásanyagomat itt!

Hozzájárulok ahhoz, hogy a jövőben az értékesítési tudásomat hasznos témákkal fejlesszétek hírlevél formájában
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglalt irányelveket, aminek köszönhetően hatékonyan tudjátok támogatni a fejlődésemet

Értékesítési könyvek

 

Saleskoffein a Facebookon

Kövess minket a többi közösségi oldalon is!

 


Kapcsolat

A-Concept Business Consulting Kft.

2600 Vác, Szigony köz 5/B

albert.mathe@saleskoffein.hu

+36 70 606 6615

 

 

korábbi írások, 20. oldal

A hosszú távú üzleti siker egyik titka, hogy legyenek lojális vevőink. Vevőink lojalitását sajnos nem lehet megvásárolni, azt ki kell érdemelnünk. Sőt, nem elég, ha egyszer kiérdemeljük, hűségük okát folyamatosan alá kell támasztani!

Néhány kipróbált ötlet erre…  

tovább


A „csodaablak”

Csodaablak – mint egy varázsmesében. Megérkezünk egy üzleti találkozóra, konferenciára, odamegyünk valakihez, bemutatkozunk és ekkor megnyilik a „csodaablak”.

tovább


A hosszú távú értékesítési siker titka, hogy felismerjük és használjuk az alábbi ellentmondásokat:

tovább


Elgondolkoztál már ezen a kérdésen? 

Az én válaszom a következő:

„Tanulj meg mindent azoktól, akiknek már sikerült az, amit Te is el szeretnél érni!”

tovább


Egyik nap beszéltem egy ügyvezető igazgatóval, aki egy nagy multinacionális céget képvisel. Valahogy szóba jött az értékesítés és a „hideghívók”, azonnal éreztem rajta, hogy eltaláltam a témát. Röviden így reagált:

tovább


Minden értékesítő életében biztosan sokszor előfordult már (vagy éppen pont most van ilyen helyzetben), hogy minden ajtó bezárult, és nem tudott eljutni a döntéshozóhoz. Van egy kipróbált módszerem erre, ami garantáltan működik!  

tovább


Nemrég voltam egy konferencián, ahol értékesítési vezetőkkel találkoztam. Amikor előjött az ajánlás téma, nagyon sokan panaszkodtak arról, hogy értékesítőik annak ellenére sem kérnek az ügyfelektől ajánlásokat, hogy tudják az ajánlások sokkal hatásosabbak, mint a hideghívások.

továbbLapozás: 1. oldal » 2. oldal » 3. oldal » 4. oldal » 5. oldal » 6. oldal » 7. oldal » 8. oldal » 9. oldal » 10. oldal » 11. oldal » 12. oldal » 13. oldal » 14. oldal » 15. oldal » 16. oldal » 17. oldal » 18. oldal » 19. oldal » 20. oldal 21. oldal »