SalesKoffein

Bejutás a döntéshozókhoz
5 lépésben

Kérd ajándék tudásanyagomat itt!

Értékesítési könyvek

 

Saleskoffein a Facebookon

Kövess minket a többi közösségi oldalon is!

 


Kapcsolat

A-Concept Kft.

2600 Vác, Szigony köz 5/B
albert.mathe@saleskoffein.hu
06 70 606 6615

korábbi írások, 2. oldal

Bejutottál a vevődhöz, ott vagy a siker kapujában, szinte „már csak” meg kell állapodnod az ügyféllel, és jöhet a megrendelés. Van egy aranymondás, amit Brian Tracytől hallottam, érdemes minden tárgyalás előtt szem előtt tartanod...

tovább


Vannak olyan esetek, amikor az ügyfél felismeri, hogy van egy olyan kihívása, problémája, amit meg akar oldani, de nincs meg a kellő tudása ahhoz, hogy egyedül kitaláljon egy megoldást, vagy hogy egyáltalán választani tudjon a lehetséges megoldások közül. A megoldás megtalálásához szakértőket keres, akiktől tanulni tud, és akiknek a segítségével meg tudja hozni a számára legjobb döntést. 

tovább


Biztos vagyok benne, hogy veled is előfordult már olyan, hogy kaptál egy „fél ajánlást” valakitől, amivel aztán nem nagyon tudtál mit kezdeni, pedig még telefonszámod is volt hozzá. Erre tipikus példa az, amikor egy kedves ismerősöd (vagy akár ügyfeled) elmondja neked, hogy az egyik régi partnere, munkáltatója, volt barátnője, volt felesége, volt férje (stb.) számodra egy nagy potenciális ügyfél lenne, azonban a rossz kapcsolat miatt nem adhatja a nevét, nem köthet össze közvetlenül titeket. 

tovább


A B2B értékesítésben az elmúlt 3 évben gyökeres változások történtek. A vevők sokkal okosabbak és felkészültebbek, mint valaha, a hagyományos értékesítési trükköket pedig messziről megérzik! A Corvinus Egyetemen már létezik „beszerző képzés”, amibe bevontak nagyvállalati beszerzési vezetőket.  Azok a cégek, akik tudatosan figyelnek a sales szervezet fejlesztésére, versenyelőnyhöz jutnak! 

tovább


2017-et írunk, és számomra megdöbbentő, hogy még mindig vannak olyanok, akik hideghívással próbálnak meg bejutni közép- és nagyvállalatokhoz. Elismerem, hogy a B2C (lakossági szférában) és a KKV szegmensben kis konverzióval ugyan, de még működik, azonban nagyobb cégek esetén ennél sokkal okosabbnak kell lenned. 

tovább


Honnan tudod, hogy a potenciális vevőd készen áll a vásárlásra? A válaszom nagyon egyszerű: megmondja ő maga, neked semmi mást nem kell tenned, mint figyelned! A vásárlási szándék felismerése az első és legfontosabb lépés a profi értékesítővé válás útján. 

tovább


Az elmúlt két hétben a teniszrajongók ismét nagyon örülhettek, mert az idei év utolsó Grand Slam tornáján fantasztikusan jó meccsek voltak. Teniszrajongóként nem mehetek el szó nélkül Rafael Nadal kiváló teljesítménye mellett, aki 31 évesen megszerezte a 3. US Open győzelmét! Nekünk, értékesítőknek, üzletembereknek mindenképpen követendő példa! 

továbbLapozás: 1. oldal » 2. oldal 3. oldal » 4. oldal » 5. oldal » 6. oldal » 7. oldal » 8. oldal » 9. oldal » 10. oldal » 11. oldal » 12. oldal » 13. oldal » 14. oldal » 15. oldal » 16. oldal » 17. oldal » 18. oldal » 19. oldal » 20. oldal » 21. oldal »