SalesKoffein

Bejutás a döntéshozókhoz
5 lépésben

Kérd ajándék tudásanyagomat itt!

Hozzájárulok ahhoz, hogy a jövőben az értékesítési tudásomat hasznos témákkal fejlesszétek hírlevél formájában
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglalt irányelveket, aminek köszönhetően hatékonyan tudjátok támogatni a fejlődésemet

Értékesítési könyvek

 

Saleskoffein a Facebookon

Kövess minket a többi közösségi oldalon is!

 


Kapcsolat

A-Concept Business Consulting Kft.

2600 Vác, Szigony köz 5/B

albert.mathe@saleskoffein.hu

+36 70 606 6615

 

 

korábbi írások, 16. oldal

Tárgyaláson vagy, az ügyfeled egy kedvezőbb (alacsonyabb) árat kér. Mit tehetsz? Tudom, hogy rengetek könyvet írtak arról, hogy értékek alapján értékesítsünk, ne adjunk kedvezményt, stb., ez mind igaz, ugyanakkor az ÜZLETI ÉLET nagyon gyakran váratlan szituációkat hoz (főleg a vállatok közötti üzletkötésben – B2B), amiket meg kell tudni oldani. 

Ugye nem szeretnél veszíteni a versenytársaiddal szemben az ÁR miatt?

 

tovább


… avagy miért nem tudod elérni a döntéshozókat?

 

A mai pörgős és hektikus üzleti életben sokszor nehéz elérni a döntéshozókat. Előfordul, hogy miután nagy nehezen sikerül időpontot egyeztetnünk, jön az sms vagy telefonhívás az asszisztenstől, hogy valami közbejött, mégsem ér rá az ügyvezető. Ez nagyon bosszantó tud lenni. Most vizsgáljuk meg, hogyan tekintenek a döntéshozók az értékesítőkre, azaz nézzük meg az ő szempontjaikat.

A döntéshozó őszinte levele az értékesítőnek.

tovább


Legtöbb esetben az ügyfeleknek sokkal több választási lehetőségük van ma, mint mondjuk 30 évvel ezelőtt.  A legtöbb értékesítő a „konkurencia” szó alatt a közvetlen versenytársakat érti.  Ha nagy vállalatokhoz megyünk értékesíteni, tudnunk kell, hogy a legnagyobb konkurenciánk nem feltétlenül a közvetlen versenytársunk lesz!

tovább


Te melyik típusú értékesítő vagy? Az, akit folyamatosan keresnek a potenciális ügyfelek, vagy az, aki hideghívással próbál meg cégekhez bekerülni.

tovább


A nagyvállalati üzleti életben a beszállítók minősítése szinte minden napi gyakorlat. Ha vannak nagyvállalati ügyfeleid, akkor találkoztál már ezzel a fogalommal, ha pedig erre törekszel, akkor biztosan fogsz vele találkozni.

tovább


Bármilyen ügyféltalálkozóra megyünk, nagyon fontos az alapos felkészülés. Ez kiemelten igaz, ha nagyvállalati döntéshozóval találkozunk. Milyen az alapos felkészülés egy találkozóra?

tovább


Rengeteget tanulhatunk a macskáktól!

A macskák és a kutyák különböznek egymástól. Ha azt szeretnénk, hogy a kutyánk jöjjön oda hozzánk, nem kell mást tennünk, mint odahívni. Ha nem válaszol elsőre, akkor megismételjük a hívó szót és előbb vagy utóbb, néhány hívás után boldogan odajön és csóválja a farkát.

Mi a helyzet a macskákkal?

továbbLapozás: 1. oldal » 2. oldal » 3. oldal » 4. oldal » 5. oldal » 6. oldal » 7. oldal » 8. oldal » 9. oldal » 10. oldal » 11. oldal » 12. oldal » 13. oldal » 14. oldal » 15. oldal » 16. oldal 17. oldal » 18. oldal » 19. oldal » 20. oldal » 21. oldal »