SalesKoffein

Bejutás a döntéshozókhoz
5 lépésben

Kérd ajándék tudásanyagomat itt!

Hozzájárulok ahhoz, hogy a jövőben az értékesítési tudásomat hasznos témákkal fejlesszétek hírlevél formájában
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglalt irányelveket, aminek köszönhetően hatékonyan tudjátok támogatni a fejlődésemet

Értékesítési könyvek

 

Saleskoffein a Facebookon

Kövess minket a többi közösségi oldalon is!

 


Kapcsolat

A-Concept Business Consulting Kft.

2600 Vác, Szigony köz 5/B

albert.mathe@saleskoffein.hu

+36 70 606 6615

 

 

korábbi írások, 14. oldal

      Rengeteg bejutási pont létezik egy nagy céghez. A legtöbb értékesítő azt a hibát követi el, hogy első körben megpróbál a beszerzési vagy a humán erőforrás osztályon keresztül bejutni. Ha terméked vagy szolgáltatásod nem a két említett divíziót szolgálja közvetlenül, akkor ez a bejutási stratégia nagy valószínűséggel nem fog működni.

tovább


Sok időt töltöttél el mostanában nagy cégeknél? Tapasztalatom, hogy sokat változott a helyzet az elmúlt néhány évben, ugyanis a nagy cégek is küzdenek a globális gazdaság hiperkompetitív üzleti környezetével. Hozzád vagy hozzám hasonlóan a nagy cégek is nagy nyomás alatt vannak, nekik is hozni kell a számokat! Miért legyen rád idejük?

tovább


Vállalati értékesítésnél nagyon gyakori kérdés, amivel találkozom: mit tegyünk, ha beadtunk egy kedvezményes árajánlatot, amit határidőhöz kötöttünk, a határidő lejárt, de a megrendelés nem jött.

Mi a legjobb megoldás erre?

tovább


Nagyon sok értékesítőre igaz, hogy a TÁGYALÁS ALATT készen áll kompromisszumot kötni saját magával, az ügyféllel, akár a főnökével az üzlet megkötése érdekében. Sokan úgy érzik, ha mindkét félnek adnia kell, akkor az a „FAIR”, ha mind a ketten ugyanannyit adnak. Te hallottad már a következő mondatot: „Felezzük el a különbséget és rázzunk kezet!”

Az az igazság, hogy a TOP ÉRTÉKESÍTŐK sohasem lépnek bele ebbe a csapdába (vagy egyszer már beleléptek és tanultak belőle).

tovább


A sportmérkőzések után tiszteletre méltó, ahogyan a résztvevő játékosok elismerően gratulálnak az ellenfélnek. A „FAIR PLAY” szellemében lezajló sporteseményeknek ez ma már egy kötelező lezáró eleme!

A ma tippem: ÜLTESSÜK ÁT EZT A SZOKÁST AZ ÜZLETI TÁRGYALÁSOKBA!

tovább


Jól halad a megbeszélés a potenciális ügyféllel, szinte a zsebedben érzed a megrendelést. Felteszel egy jó záró kérdést, mire az ügyfeled így reagál:

„Köszönöm az ajánlatot, de ahhoz, hogy dönteni tudjunk, ezt meg kell beszélnem a kollégámmal! Miután megbeszéljük, értesíteni fogjuk!”

tovább


Bejutottál a potenciális ügyfélhez, az előzetes egyeztetésnek megfelelően felkészültél egy 30 perces prezentációval. A döntéshozó némi késéssel fogad, majd a következőt mondja: „Csak tíz percem van az Ön számára, kérem, foglalja össze a lényeget!”.  

A mai üzleti életben a felső vezetők egyik fájó pontja az idő hiánya, ezért készülj fel arra, hogy ilyen helyzetek veled is előfordulhatnak!

Mit érdemes tenned egy ilyen helyzetben?

továbbLapozás: 1. oldal » 2. oldal » 3. oldal » 4. oldal » 5. oldal » 6. oldal » 7. oldal » 8. oldal » 9. oldal » 10. oldal » 11. oldal » 12. oldal » 13. oldal » 14. oldal 15. oldal » 16. oldal » 17. oldal » 18. oldal » 19. oldal » 20. oldal » 21. oldal »