SalesKoffein

Bejutás a döntéshozókhoz
5 lépésben

Kérd ajándék tudásanyagomat itt!

Hozzájárulok ahhoz, hogy a jövőben az értékesítési tudásomat hasznos témákkal fejlesszétek hírlevél formájában
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglalt irányelveket, aminek köszönhetően hatékonyan tudjátok támogatni a fejlődésemet

Értékesítési könyvek

 

Saleskoffein a Facebookon

Kövess minket a többi közösségi oldalon is!

 


Kapcsolat

A-Concept Business Consulting Kft.

2600 Vác, Szigony köz 5/B

albert.mathe@saleskoffein.hu

+36 70 606 6615

 

 

Csináljunk az „uborkaszezonból” főszezont!

2013. június 30.
írta: Máthé Albert

Lassan itt van a nyár és szinte már hallom, ahogyan az értékesítők mondják egymás közt: „Nálunk nyáron leállás van, mindenki elmegy nyaralni, nem lesz üzlet…” Ezzel én nem értek egyet! Ha mindenki elmegy nyaralni, elérkezett a te időd! Ha a konkurenciád a tengerparton nyaral, akkor most lépj a gázra!

Mi az, amit megtehetsz a nyár ideje alatt, ami közvetlen ráhatással van az üzletre?

Először is szerintem nagyon kedves gesztus a részedről, ha felhívod az összes partneredet, megkérdezed, mikor fognak nyaralni. Válaszul kellemes nyaralást kívánsz nekik, majd időpontot egyeztetsz velük a nyaralás utáni hétre. Nyaralásból visszaérkezve az emberek, jó esetben, fel vannak dobva, felszabadultak, neked sokkal könnyebb lesz jó kapcsolatot kiépítened. Nyaralás után az emberek tele vannak ötletekkel, tervekkel, legyél te az első, aki értesül ezekről! Ha netán a partnered nem megy nyaralni, vagy már volt nyaralni, annál jobb neked, egyeztess vele időpontot, nyáron úgyis ráérnek az emberek.

Ha egész évben nem foglalkoztál üzleti kapcsolatépítéssel, itt az ideje kialakítanod egy új szokást! Az üzleti reggelik a kamara rendezvények nem állnak le nyáron. Töltsd tele a naptáradat kapcsolatépítő eseményekkel! Ezeken az eseményeken legyél adakozó, azaz adj másoknak ajánlásokat, figyeld meg, „aki ad az kap” alapon te is kapni fogsz. Ha találkozol új, számodra érdekes emberekkel, látogasd meg őket a cégüknél, és vidd magaddal a kapcsolatrendszeredet, azaz készülj fel arra, hogy segíts nekik.

Vannak eltűnt, elveszett vevőid? Itt az ideje elővenni őket! Hívd fel őket, kérdezd meg, hogy vannak, majd találkozz velük! Meg fogsz lepődni, hogy mennyivel könnyebb lesz egy régi eltűnt ügyfélnek ismét eladni, mint egy új ügyfelet szerezni.

Végezetül, talán a legfontosabb: itt az ideje dolgoznod a saját személyes marketingeden!  Készítsd el saját személyes weboldaladat, (www.teneved.hu domain néven regisztrálva), erősítsd meg pozíciódat a közösségi médiában, (LinkedIN, Twitter, Facebook), írj szakmai cikket (nem baj, ha esetleg most nem tudják kiadni, legyél résen, mert ami késik, nem múlik), és készítsd elő az elektronikus hírleveleket, amiket küldeni fogsz a következő két hónapban.  

Ne felejtsd el! Nyáron ráérnek az emberek, hiszen rajtad kívül mindenki nyaral, itt az ideje felpörgetni az üzletet!

 

Máthé Albert – napi inspiráció értékesítőknek

Új hozzászólás:

   *név
   *e-mail cím (nem jelenik meg)
bot captcha    *írja be az ellenörző kódot!
Hozzájárulok ahhoz, hogy a jövőben az értékesítési tudásomat hasznos témákkal fejlesszétek hírlevél formájában
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglalt irányelveket, aminek köszönhetően hatékonyan tudjátok támogatni a fejlődésemet
elküldöm


Josef Lewis

•   2018-09-08 04:26


Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

E-mail: progresiveloan@yahoo.com
Call / WhatsApp: +16626183756
Webhely: https://progresivefunding.wordpress.com

['


nceeE8vC

•   2015-06-05 01:58r07wALiWym3

•   2015-06-04 19:41yJ2lbyD9d

•   2015-05-30 02:23