SalesKoffein

Bejutás a döntéshozókhoz
5 lépésben

Kérd ajándék tudásanyagomat itt!

Hozzájárulok ahhoz, hogy a jövőben az értékesítési tudásomat hasznos témákkal fejlesszétek hírlevél formájában
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglalt irányelveket, aminek köszönhetően hatékonyan tudjátok támogatni a fejlődésemet

Értékesítési könyvek

 

Saleskoffein a Facebookon

Kövess minket a többi közösségi oldalon is!

 


Kapcsolat

A-Concept Business Consulting Kft.

2600 Vác, Szigony köz 5/B

albert.mathe@saleskoffein.hu

+36 70 606 6615

 

 

legfrissebb írás

...Szeretném megbeszélni a főnökömmel, szeretném átgondolni az ajánlatodat, szeretnék még gondolkozni rajta, információkat gyűjteni stb... Ezeket hallottad már? Én igen, és sajnos az igazság az, hogy ahányszor ez a válasz jött vissza egy potenciális ügyfelemtől, nem lett belőle üzlet.

tovább


korábbi írások

Bejutottál egy potenciális ügyfélhez, felfedeztél vagy felébresztettél egy igényt, elérted, hogy bemutathatod ajánlatodat. Ez önmagában már nagyon jó eredmény, hiszen az egyik legnagyobb kihívásunk az, hogy az emberek nem hajlandóak a jelen helyzetükön változtatni. 

tovább


Rengeteget tanulhatunk a macskáktól!

A macskák és a kutyák különböznek egymástól. Ha azt szeretnénk, hogy a kutyánk jöjjön oda hozzánk, nem kell mást tennünk, mint odahívni. Ha nem válaszol elsőre, akkor megismételjük a hívó szót és előbb vagy utóbb, néhány hívás után boldogan odajön és csóválja a farkát.

Mi a helyzet a macskákkal?

tovább


Észrevettem, hogy az értékesítők nagyon sokat szeretnek beszélni, néha túl sokat. Nem esik jól kimondani, de sokszor nekem is nehezemre esik néhány másodpercig csöndben lenni. Pedig vannak kritikus pillanatok, amikor hallgatni kell. A „túl sok beszéd” az egyik leggyakoribb hiba, amit az értékesítők elkövetnek

tovább


A szakértői státusz rendkívül vonzó. Tetszik vagy sem, ma „celebközpontú” kultúrában élünk. Szerencsére a szakértői státusz egy sajátkészítésű, sajátgondozású tőke.

tovább


Lassan itt van a nyár és szinte már hallom, ahogyan az értékesítők mondják egymás közt: „Nálunk nyáron leállás van, mindenki elmegy nyaralni, nem lesz üzlet…” Ezzel én nem értek egyet! Ha mindenki elmegy nyaralni, elérkezett a te időd! Ha a konkurenciád a tengerparton nyaral, akkor most lépj a gázra!

Mi az, amit megtehetsz a nyár ideje alatt, ami közvetlen ráhatással van az üzletre?

tovább


Engedjétek meg, hogy felfedjek egy olyan szokást, amit az elmúlt három hónapban alakítottam ki. Ez egy szigorú napirendi pont, amit minden nap betartok. Ezt a szokást egy sikeres üzletembertől tanultam meg, Hajnal Gézától, az X-Sight Kft. ügyvezetőjétől.

továbbLapozás: 1. oldal 2. oldal »