SalesKoffein

Bejutás a döntéshozókhoz
5 lépésben

Kérd ajándék tudásanyagomat itt!

Hozzájárulok ahhoz, hogy a jövőben az értékesítési tudásomat hasznos témákkal fejlesszétek hírlevél formájában
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglalt irányelveket, aminek köszönhetően hatékonyan tudjátok támogatni a fejlődésemet

Értékesítési könyvek

 

Saleskoffein a Facebookon

Kövess minket a többi közösségi oldalon is!

 


Kapcsolat

A-Concept Business Consulting Kft.

2600 Vác, Szigony köz 5/B

albert.mathe@saleskoffein.hu

+36 70 606 6615

 

 

Milyen a jó LinkedIn profil?

2013. május 26.
írta: Máthé Albert

Hogyan használod a LinkedIn-t? Mire használod? Hány aktív kapcsolatod van?

Ha olyan üzletágban vagy benne, ahol cégeknek értékesítesz termékeket vagy szolgáltatásokat, akkor a LinkedIn az online megjelenésed kötelező eleme! Ez vonatkozik rád személyesen és a cégedre, ahol dolgozol! Magyarországon egyre jobban kezd felfutni az online üzleti kapcsolatépítő rendszer használata, a multinacionális cégek közép- és felső vezetői szintén aktív használók.

Nem akarsz bajlódni a hideghívásokkal? Sokkal hasznosabb, ha már „online” elkezdesz dolgozni egy kapcsolaton! A LinkedIn segítségével erre lehetőséged van. Mivel a LinkedIn egy üzleti kapcsolatépítő közösségi portál, nagyon fontos a megjelenésed és a kommunikációd! Ellentétben a Facebookkal, itt professzionális megjelenésre kell törekedned, és a magánéletedet ki kell zárnod belőle. Ha valaki rákeres a nevedre a Google keresőben, a LinkedIn profilod az első találatok között fog feljönni, szóval érdemes odafigyelni, mit kommunikálsz magadról.

Néhány hasznos tipp a megjelenéseddel kapcsolatosan:

  • A fényképed legyen professzionális, üzleties és olyan, amire büszke vagy. A Facebookkal ellentétben ez nem opcionális tétel, ez lesz a kommunikációd alapja.
  • A profilod mutassa meg ki vagy, mit képviselsz, és mi az, amiben másoknak segíteni tudsz. Ne legyen olyan, mint egy önéletrajz, inkább emelkedj ki a tömegből és hívd fel magadra a figyelmet egy szakmai érdekességgel, amit képviselsz. Ha valakivel kapcsolatba szeretnél kerülni, az első két dolog amit megnéznek, a fényképed és a szakmai háttered.
  • Próbálj meg egyedi lenni, a sztandard dolgokat inkább kerüld el a LinkedIn-en.
  • Hozz létre szakmai csoportot, ha pedig csatlakozol egy szakmai csoporthoz, akkor legyél aktív.
  • Ne kérj ajánlást és ne kérj szakmai véleményt magadról! Ha valakivel kapcsolatba akarsz kerülni, akkor először próbálj meg egy első szintű közös kapcsolatot keresni, majd közvetlenül lépj kapcsolatba az adott személlyel.
  • Kizárólag személyre szabott üzeneteket küldj, ne használd a LinkedIn üzenetküldő funkcióját körlevelek írására.

 

A legfontosabb: minden nap szánj rá legalább 30 percet és építsd a kapcsolatrendszeredet, legyél a legismertebb szakértő az iparágadban, és akkor a felsővezetők, a döntéshozók kíváncsiak lesznek rád!

Máthé Albert – napi inspiráció értékesítőknek

Új hozzászólás:

   *név
   *e-mail cím (nem jelenik meg)
bot captcha    *írja be az ellenörző kódot!
Hozzájárulok ahhoz, hogy a jövőben az értékesítési tudásomat hasznos témákkal fejlesszétek hírlevél formájában
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglalt irányelveket, aminek köszönhetően hatékonyan tudjátok támogatni a fejlődésemet
elküldöm


Josef Lewis

•   2018-08-27 07:59


Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

E-mail: progresiveloan@yahoo.com
Call / WhatsApp: +16626183756 köszönöm
Webhely: https://progresivefunding.wordpress.com