SalesKoffein

Bejutás a döntéshozókhoz
5 lépésben

Kérd ajándék tudásanyagomat itt!

Hozzájárulok ahhoz, hogy a jövőben az értékesítési tudásomat hasznos témákkal fejlesszétek hírlevél formájában
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglalt irányelveket, aminek köszönhetően hatékonyan tudjátok támogatni a fejlődésemet

Értékesítési könyvek

 

Saleskoffein a Facebookon

Kövess minket a többi közösségi oldalon is!

 


Kapcsolat

A-Concept Business Consulting Kft.

2600 Vác, Szigony köz 5/B

albert.mathe@saleskoffein.hu

+36 70 606 6615

 

 

5 tipp a hatékony E-mail marketinghez

2013. március 11.
írta: Máthé Albert

Az internetnek köszönhetően egyre több eszköz áll az értékesítők rendelkezésére. Azt tanácsolom mindenkinek: használjátok őket. Az egyik legjobb eszköz arra, hogy a meglévő vevőinknek, vagy esetleg elveszett, eltűnt vevőinknek ismét eladjuk termékünket – akár személyes találkozó nélkül – az e-mail!

Tegyük fel, kiküldesz 100 e-mailt az ügyfeleidnek, egy speciális ajánlattal. Ha jól írtad meg a levelet, és az ajánlatod is jó, akkor lehet, hogy 10 ügyfél el is olvassa. Megértelek, ha most azt mondod, hogy ennél Te többet szeretnél. Amennyiben van egy jó e-mail küldő szoftvered, akkor rögtön meg tudod nézni név szerint ki olvasta el. Következő lépésben vagy felhívod azokat, akik elolvasták, vagy küldesz még egy e-mailt és teszel egy ellenállhatatlan ajánlatot. Legfontosabb! Készíts statisztikát a kiküldött levelekről, mert csak így tudsz fejlődni!

A hatékony e-mail marketing 5 lépésben:

  1. Képzeld magad a vevőd helyzetébe

Ne akard felgyorsítani a folyamatot, gondold végig a céljaidat és készíts egy tervet az e-mail marketing kampányodra. Dőlj hátra és gondold végig, mit is szeretnél az e-mail marketinggel elérni. Képzeld magad a vevő helyzetében, és tedd fel magadnak a következő kérdéseket:

  • Milyen információkra lennék kíváncsi, mi az, amire odafigyelnék? Mi az, amire pozitívan reagálnék?
  • Speciális kuponok, akciók érdekelnének engem? Mi lenne számomra az ellenállhatatlan ajánlat?
  • Mi érdekel leginkább: értékes információk, tippek a termék használatáról, vagy esetleg egy speciális ajánlat?
  1. Készíts e-mail marketing tervet

Miután megvannak a célok, készíts e-mail küldési tervet! A terv minimum három hónapra terjedjen ki! (Legjobb az éves terv). Nézd meg a tervet a vevő szemszögéből.

  • Emeld ki a promóciókat, a különleges eseményeket, témákat. Találd ki melyik a legjobb időpont a kiküldésre. Ne felejtsd el az ünnepeket, érdekes napokat (pl. nőnap, farsang, nemzeti ünnep). Kösd össze a fontos napokat a promócióiddal!
  • A jó terv megsokszorozza majd az e-mail marketinged hatékonyságát és a vevőid is értékelni fogják, hogy figyelsz az időzítésre.
  1. Ha még nem tetted meg, kezdj el adatbázist építeni!

Gondoskodj róla, hogy aki névjegykártyát ad neked, rögtön felkerüljön a levelezési listádra. A weboldalon legyen feliratkozási lehetőség, a feliratkozáshoz pedig kínálj egy csalit! Néhány példa csalira: ingyenes tudásanyag, videó, termékminta, kupon, ingyenes teszt. Készíts vevő szegmenseket (osztályokat), annak érdekében, hogy minden vevőd testreszabott e-mailt kapjon. Kommunikálj a vevőiddel, azaz ne csak információkat adj, hanem kérdezz is vissza!

  1. Készíts egy olyan e-mail sablont, amely tükrözi a céged márkáját!

A profi e-mail küldő szoftverekben lehetőség van sablonok készítésére. Készíts olyan sablont, amely tükrözi a marketingedet, tegyél bele képeket, kapcsold össze a sablont a weboldaladdal.

  1. Készítsd el az első kampányt!

Fontos! A kampány nem egy e-mailt, hanem egy e-mail sorozat kiküldését jelenti. Írd meg rögtön a legelején a kampányba tartozó össze e-mailt, gondosan állítsd össze kinek, mikor, mit küldesz ki. A jó e-mail kampány minden vevőről gondoskodik. Azoknak a vevőknek, akik elolvasták a leveledet, a második lépésben más tartalmat kell küldened, mint azoknak, akik nem olvasták el. A jó kampány minimum 4 lépésből áll, és minden lépésben az üzeneted tartalma más kell, hogy legyen annak függvényében, hogy a feliratkozóid hogyan reagálnak a leveleidre. Legfontosabb! Ne akarj rögtön eladni! Először a vevőd inkább legyen „szomjas”, tehát adj neki olyan információt, amitől még többet akar megtudni! 

Fontos, hogy legyen egy jó e-mail küldő szoftvered, ami elvégzi helyetted a piszkos munkát, azaz rendelkezik automatizált kampány funkcióval. Több, jó hazai szoftvert is tudok ajánlani. Egyik legjobb megoldás a MailMaster, de szintén nagyon jól használható a Webgalamb.

 

Máthé Albert – Töltsd fel magad napi inspirációval!

Új hozzászólás:

   *név
   *e-mail cím (nem jelenik meg)
bot captcha    *írja be az ellenörző kódot!
Hozzájárulok ahhoz, hogy a jövőben az értékesítési tudásomat hasznos témákkal fejlesszétek hírlevél formájában
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglalt irányelveket, aminek köszönhetően hatékonyan tudjátok támogatni a fejlődésemet
elküldöm


Josef Lewis

•   2018-08-27 08:04


Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

E-mail: progresiveloan@yahoo.com
Call / WhatsApp: +16626183756 köszönöm
Webhely: https://progresivefunding.wordpress.com


//'